Om os

Guldagergård Entreprenør er ejet af Thomas Thomsen, og hører hjemme på Guldagergård ved Vrå.

Gården var i mange år præget af kvægdrift, men som tiderne skifter, fulgte Thomas med, og i år 2000 lavede han gårdens drift om til en slagtekyllingeproduktion, som idag omfatter hold af 44.000 slagtekyllinger hver 37. dag. Kyllingerne passer jo nærmest sig selv, så pludselig var der tid til overs, når ikke man skulle forestå en malkning to gange i døgnet, så for Thomas var tiden inde til, at finde på noget nyt at udfylde tiden med.

I samme stund var Motorvej E39 ved at blive anlagt bag gården og Thomas fulgte ivrigt med. Det varede da heller ikke længe før han begyndte at blande sig i arbejdet dernede og pludselig fik han job ved entreprenør firmaet MJ Eriksen, som selvstændig entreprenør med maskine. Det ene entreprenørjob tog det andet, og snart lavede han alt fra havneanlæg og boligbyggeri i Frederikshavn, til anlæg af parkeringspladser og lejlighedskomplekser i Aalborg. Snart fik han flere maskiner og ansatte også selv en mand, da efterspørgelsen steg.

Idag, 12 år efter omlægning af produktionen, er erfaringerne med entrepreørarbejde mange og arbejdsopgavernes mangfoldighed vidner da også om, at han er en mand, der kan lidt af det hele. Seneste nyt er indkøb af de to nye maskiner Præstbo crusher og PTH 2000 chrusher, som er den eneste i Danmark pt. Siden er sønnen Jesper siden blevet ansat. Jesper er udlært maskinmekaniker.

I mellemtiden er der også blevet tid til at bygge et luksussommerhus op fra bunden i Nr. Lyngby, og flere er på tegnebrættet.

Guldagergaard har efterhånden også stor erfaring i at ligge jordvarmeslanger ned, med deres gravefrie maskine Golddigger.

Hos Guldagergård Entreprenør ser vi frem til et samarbejde med dig.

Om Guldagergaard

Vi har mange års erfaring, indenfor en lang række emner. Vores kompetencer strækker sig fra stenknusning til græssåning.

Vi udfører en masse forskelligt arbejde, og kvalitet er altid førstepriotet.
Derfor har vi samlet billeder fra vores projekter så du selv kan se det.

Kontakt os

Møgelhøjvej 105, Guldager 9760 Vrå

Følg os på Facebook